Friskförklarad

Detta skrevs för några dagar sedan, då stängdes datorn ner helt plötsligt å allt försvann, men är nu tydligen tillbaka haha ;) Enjoy!
 
 
Inte bloggat igen på några dagar av en enda anledning, dagarna går så fort så helt plötsligt så är klockan 22.00 och det är dags att gå å lägga sig. Knappt man hinner duscha haha ;)
 
Ha iaf varit iväg och försökt jobba lite, svårt då man inte har någon barnvakt och bärselen hemma.. Men de kanske blir imorgon igen MED bärselen och lite extra mat med.
 
Alvin har kommit på hur god hans tumme/hand är så han ligger å suger på den mest hela dagarna, går väldigt bra med att få in rutiner nu.
Somnar kring 23 tiden i sin lilla korg bredvid min säng, vaknar kring 05, käkar, somnar om och vaknar igen för dagen 10.30. Passar mig utmärkt!
 
Men idag så va ja tvungen att väcka herrn då vi skulle in på sjukhuset i Övik på en hörselkoll, då han haft en extra krumelur i vänstra örat så har inte dom kunnat komma åt med proben för att se om han hör eller inte, så då fick vi nu komma till Övik istället och kolla med både prob och elektroder..
Känslan när det står PASS (eng.) 2ggr på apparaten och lyser grönt är helt enorm! 
Lättad till 1000 och nu står de i pappren också att han hör på båda öronen 100%.
Han har börjat "prata" lite smått och är rätt kul att hålla på med nu, med på ett annat sätt.
 
Ikväll blir de ridning och pappan får vara hemma lite :)
Skönt att få komma ut och bli lite varm i kroppen! Ska se om ja lyckas ta nån bild i mörkret...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback