ÅSIKTER

Folk har alltid fördomar om allt, så är det bara, fördomar försvinner inte av sig själv utan bara efter att motsatsen bevisats.
Man vet ingen bakgrund till varför det är som det är, därför förstår man inte bättre än att ha fördomar för det.. Människans natur, tyvärr.

T.ex. Par som försöker skaffa barn under flera år och pratar öppet om det, de har problem och vill att folk ska veta, det skapar ingen fördom.

Men par som försöker skaffa barn under flera år och inte berättar det, har folk oftast fördomar för, typ "undra varför dom inte skaffar barn, dom som varit ilag så länge och passar så bra".. 

Sen om det inte funkar alls för de paret och slutar i att de skiljs åt utan att berätta problemen och sedan få barn omedelbart med nästa partner brukar svida i folks ögon. 

Istället för att vara glada åt det som komma skall vänder dom bara ryggen till och tror att deras fördomar är rätt och litar fullt på det.

Lite suddigt inlägg men det kanske är någon där ute som förstår iaf.. 

Mitt liv är helt perfekt just nu, mår strålande, har en underbar sambo, ett hus som börjar bli enligt mina ritningar, en familj som håller sig nära mig och ja det är allmänt bra.. De som möjligtvis fattas är ett fast jobb, men de löser nog sig snart :) 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback